Zangeres Belinda


Zangeres Belinda te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlSpeciaal t.b.v. senioren, verzorgingshuizen etc. heeft Belinda een interactief programma ontwikkeld bestaande uit een gezellige mix van Nederlands- Engels- & Duitstalige nummers welke voor de aanwezige gasten zeer herkenbaar zullen zijn.
Naast alle hits uit vervlogen tijden zingen wij ook tal van bekende (internationale) nummers van nu zodat een gezellige & sfeervolle mix te horen, en mee te zingen, is.


Zangeres Belinda te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlBelinda is een spontane zangeres met veel uitstraling naar het publiek.
Ze is al vele jaren bezig met het vak als artiest en heeft daardoor een zeer ruime ervaring; een allround zangeres en een prima entertainer die treedt vooral optreedt bij bruiloften, feesten en partijen.

Op jonge leeftijd begon Belinda met karaoke wedstrijden. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, want menig karaoke wedstrijd won zij.
Na veel zanglessen en podiumervaring is Belinda begonnen met optredens in o.a. discotheken.
Na een aantal jaar werden dit steeds meer optredens en mocht zij voor groter publiek optreden.
Door haar uitstekende stem, is het mogelijk een heel breed repertoire te brengen dat geschikt is voor mensen in verschillende leeftijdsgroepen.
Met het brede repertoire van top-40 en feestmuziek, dansbare ‘classics’ en hedendaagse populaire songs, tot disco, dance, ballads en feestmuziek, kun je met Belinda alle kanten op tijdens uw feest.
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig is geen probleem voor haar.

Voor seniorenshows heeft zij een aangepast programma.

Belinda heeft een eigen geluidsinstallatie en bij ieder optreden wordt zij begeleid door een professionele geluidstechnicus en een passende lichtshow.
De optredens van Belinda duren ongeveer 25 minuten per set en tussen de sets door wordt er, in overleg met de organisatie,  leuke muziek gedraaid.